DAVOR KAKARIGI

dr. med., specijalist interne medicine

+385 (0)1 5497 600

Davor Kakarigi, dr. med., specijalist interne medicine, zaposlen je u Specijalnoj bolnici AGRAM u Zagrebu od 2016. godine. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju interne medicine obavio je u KBC-u Zagreb. Proveo je godinu dana u Italiji na stručnom i znanstvenom usavršavanju iz područja intenzivne medicine. Završio je poslijediplomski stručni studij hitne i intenzivne medicine, usavršavanje iz dijagnostičkog ultrazvuka trbušnih organa, te edukacija za ovlaštenog vještaka mirovinskog i socijalnog osiguranja.
Autor je niza stručnih i znanstvenih radova te aktivno sudjeluje na domaćim i međunarodnim simpozijima i kongresima. Član je Hrvatskog društva za hitnu i intenzivnu medicinu, Hrvatskog društva za kliničku farmakologiju i terapiju, Hrvatskog društva za endokrinologiju i dijabetes, Hrvatskog društva medicinskih vještaka mirovinskog i socijalnog osiguranja i Europskog društva liječnika osigurateljne medicine EUMASS.

Profesionalni interesi:

Liječenje bolesti srca i krvnih žila, bolesti metabolizma, bolesti pluća i trbušnih organa; preventivna medicina, ultrazvuk trbušnih organa, športska medicina i medicina ronjenja.

Znanstveni radovi