LIDIJA ZAJEC UZEIRBEGOVIĆ, pomoćnica glavnog ravnatelja

+385 (0)1 5497 480

Lidija Zajec Uzeirbegović, ing.med.radiologije, u Poliklinici Sunce radi od 1998. godine. Diplomirala je 1997. godine nakon čega je godinu dana radila u Klinici za traumatologiju Zagreb. Nakon položenog stručnog ispita zaposlila se u Poliklinici Sunce Zagreb, gdje je od 1998. do 2007. godine radila na Odjelu radiologije.

Od 2008. godine obavljala je poslove Pomoćnice ravnatelja u Zagrebu u Poliklinici Sunce Jarun. U Ravnateljstvo Poliklinike Sunce prešla je 2009. godine, gdje se, kao inženjer održavanja biomedicinskih sustava, primarno bavi medicinskom opremom. Na čelu je Povjerenstva za unutarnji nadzor i menadžer kvalitete u sustavu upravljanja kvalitetom ISO 9001. Osim područjem kvalitete, aktivno se bavi medicinskom opremom, poslovnim procesima i informatikom.

Od 2010. godine radi kao Pomoćnica glavnog ravnatelja za kvalitetu i unutrašnji nadzor te se bavi aktivnostima i poslovima vezanim uz uspostavu, razvoj i održavanje sustava za osiguranje i poboljšanje kvalitete zdravstvene zaštite i sigurnosti pacijenta.